10.8.17

Nivea Creme Care & Creme Soft Bar Soap



Everyone is lately asking me; what kind of soap do you use to maintain your skin condition?

And i realize that i am not exactly a big fan of soap, as in, i never really take much consideration in whatever soap i am using. I thought it is all the same, but.. here i am, starting to do review of soaps, to see each uniqueness, so here we go!

27.7.17

Laneige BB Cushion Whitening SPF 50+ PA+++, Best BB CUshion Worldwide? [REVIEW]


Pengen kulit wajah yang flawless, putih cerah ala Korea, lembap-lembap dewy gimana gitu?

Gak susah kok, cuma perlu cari produk terbaik yang cocok sama kondisi kulit kamu. 

Pasti udah pernah denger tentang Laneige. Malah udah banyak yang pakai produknya kali ya? Kali ini aku mau bahas tentang salah satu produk unggulan Laneige yang baru-baru ini launching di Indonesia, The New Laneige BB Cushion Whitening SPF 50+ PA+++

24.7.17

Hadiah Gratis Modal Klik Doang - Lifull Banjir Gratisan!




Hari gini nyari yang gratis? Pipis aja bayar :(

Untungnya ada Lifull nih.. yang mau ngasih kita hadiah gratis snack sampai beauty products, 
tinggal klik-klik doang, dikirim sampe rumah deh. 

Gak percaya? Gini nih ceritanya!

17.7.17

CHARIS x W.Lab White Holic Cream [REVIEW]



Everybody wants white and bright complexion, but it is not an easy job.
What if i tell you that i can help you achieve great white skin in just a few steps, in a clearly visible way? Yes i hear youuuuu.

Okay keep on reading!

Hello

Hello lovelies, thanks for visiting me!
Love for you all, Cells.